Influister Orus, een zeer besmettelijk ‘virus’

Een van de meeste gevaarlijk virussen die permanent bezig is om mensen ziek te maken is de Influister Orus. Zo heet het virus niet echt hoor, maar ik noem hem zo om duidelijk te maken welk virus ik bedoel. De meeste mensen hebben weleens last van gehad van deze zeer besmettelijke ziekte.

De eerste symptomen zijn de ontwikkeling van de ‘gave van onderschijt’. Je kunt bepaalde zaken niet meer ophouden of onderdrukken. Het moet eruit. Je moet je mening over anderen delen. En als drager van het virus ervaar je ook dat je een heel scherpe en naar eigen mening een heel bijzonder inzicht hebt in de motieven van andere mensen. Je moet de gave van onderschijt niet verwarren met de Bijbelse gave van onderscheid. Het grote verschil is dat de gave van onderschijt je helpt om goed en kwaad te zien in de ander, de wet en het oordeel te formuleren en uit te spreken. De Bijbelse gave van onderscheid echter helpt je waarheid te zien en geeft je de genade om iets of iemand daarmee op te bouwen.

Het tweede symptoom wat zich ontwikkelt, is de gave van overdracht van besmetting. Dat geeft de met Influister Orus besmette persoon een nog beter gevoel. Nu zie je het niet alleen meer zelf heel erg goed, maar krijg je ook de passie om je onderschijtende inzichten breed met anderen te delen. Je merkt dat je zelf een stuk beter bent dan die ander en het bevestigt je ook in het feit dat je echt heel belangrijk bent.

Lees het volledige bericht op CIP.NL

De eerste symptomen zijn de ontwikkeling van de ‘gave van onderschijt’.